Welkom op onze vernieuwde website!

Welkom op onze vernieuwde website!

Eindelijk in de lucht… Het is zover: Zoo Consultants is vernieuwd.

 

Je zit nu naar een gloednieuwe website te kijken. Niet alleen het uiterlijk, maar zeker ook de inhoud en functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan. We nemen je mee in alle vernieuwingen en zijn uiteraard benieuwd naar jouw mening!

 

Zoo Consultants wil met deze nieuwe website een beter beeld geven van wat wij doen, hoe wij werken en wie wij zijn. Daarnaast is het de bedoeling actiever contact te behouden door het regelmatig schrijven van nieuwe blogs.

 

Wat speelt er nu?

Het einde van de vakantieperiode is daar en her en der is iedereen weer aan het werk of zal zeer binnenkort de werkzaamheden weer oppakken.
Tijdens de vakantieperiode is het met lopende projecten rustig; echt vakantietijd. Aangezien wij veel te maken hebben met gemeentes, provincies en ontwikkelaars hebben wij ons tijdens deze periode vooral kunnen richten op administratieve zaken, in beeld brengen van onze doelen en planning en daarbij uiteraard ook de laatste aanpassingen gedaan wat betreft deze website.

 

Verder kijken wij uit naar de komende periode. De gesprekken met betrokken partijen in verband met een aantal projecten zullen weer van start gaan; wij verwachten dit jaar nog stappen te kunnen zetten met betrekking tot Veluwe Wild en MicroMania.
Houd onze website in de gaten! U leest hier of er ontwikkelingen zijn. Wilt u weten wat ons momenteel bezighoudt? Kijk dan even bij Portfolio…

 

Tot de volgende blog!

 

Warnsveld, 11 september 2018EnglishDutch